Ήβη Αδάμου – «Ρίξε με» | Η νέα της επιτυχία έχει ήδη αγαπηθεί!

Jan 26, 2023 No Comments by

Η Ήβη Αδάμου παρουσιάζει τη νέα της επιτυχία «Ρίξε Με», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα, η Ήβη Αδάμου ερμηνεύει με τον ξεχωριστό της τρόπο μία δυνατή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα, σε μουσική Flori Mumajesi και στίχους Μιχάλη (ΜΕΘ) Κουινέλη.

Το «Ρίξε Με», είναι μία από τις επιτυχίες του νέου άλμπουμ της Ήβης Αδάμου «Δικό μου» το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Panik Records, και είναι γεμάτο με singles, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube.

Το «Ρίξε Με», που ξεχώρισε αμέσως στις ραδιοφωνικές συχνότητες μέσα από την πρώτη του μετάδοση ενώ στη συνέχεια κατέκτησε υψηλές θέσεις στα ραδιοφωνικά charts. Παράλληλα, το «Ρίξε Με», έχει συγκεντρώσει 1,8 εκατομμύρια YouTube Views δείχνοντας έτσι την αγάπη του κοινού, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει και τα ψηφιακά καταστήματα έχοντας χιλιάδες digital streams.

Το «Ρίξε Με», συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, γεμάτο δυναμισμό και ένταση, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Αυτή την περίοδο η Ήβη Αδάμου, συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της στη νυχτερινή Αθήνα, μαζί με τον Διονύση Σχοινά, στο «Box Athens» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ήβη Αδάμου – «Ρίξε με» | Η νέα της επιτυχία έχει ήδη αγαπηθεί!”

Leave a Reply