Ήβη Αδάμου: η λαμπερή βραδιά για τις επιτυχίες της | Απονομή για τις πλατινένιες & χρυσές πωλήσεις της

Apr 10, 2023 No Comments by

Σε μία ξεχωριστή βραδιά, η Ήβη Αδάμου και η Panik Records γιόρτασαν τις πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους.

Η Ήβη, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή διαδρομή στην ελληνική μουσική εδώ και 10 χρόνια, παρέλαβε τις πλακέτες για τις χρυσές πωλήσεις του άλμπουμ «Δικό Μου» και του single «Αγοράκι Μου», καθώς και τις πλατινένιες πωλήσεις του ντουέτου «Φωτιά Μου» με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, με την Ήβη, χαρούμενη και συγκινημένη, να ευχαριστεί τους συντελεστές των τραγουδιών, τη δισκογραφική της εταιρεία, αλλά και τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε αρκετές επιτυχίες.

Παρόντες στο event, που έγινε στον cozy χώρο του «Cash» στο Κεφαλάρι, με παρουσιάστρια την Άννα Ζιρδέλη, ήταν οι δημιουργοί των τραγουδιών και εκπρόσωποι των ραδιοφωνικών σταθμών, που επίσης παρέλαβαν πλακέτες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και φιλικά πρόσωπα της Ήβης.

H βραδιά ολοκληρώθηκε με την Ήβη Αδάμου επί σκηνής, σ’ ένα live – έκπληξη με τα επιτυχημένα singles της, που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ξεχωρίζουν στα digital charts, στο ραδιοφωνικό airplay και στο YouTube.

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ήβη Αδάμου: η λαμπερή βραδιά για τις επιτυχίες της | Απονομή για τις πλατινένιες & χρυσές πωλήσεις της”

Leave a Reply