Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»: Πάνω από 1 εκατομμύριο views σε 6 μέρες

Mar 08, 2021 No Comments by

Μέσα σε μόλις 6 μέρες η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo» «έσπασαν» το φράγμα του 1 εκατομμυρίου views στο YouTube, παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends, ενώ παράλληλα «μαγεύουν» και τα digital charts ανά την Ευρώπη.

Το τραγούδι, με την υπογραφή των παγκοσμίου φήμης δημιουργών Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision και κυκλοφορεί από την Panik Record αγαπήθηκε από το ευρωπαϊκό κοινό από την πρώτη στιγμή.

Εκτός από τα αμέτρητα θετικά σχόλια στα social media από fans και μη της Eurovision και τα γενικότερα εξαιρετικά reviews, το «El Diablo» είναι σταθερά no1 στο Apple Music και το iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και σε υψηλές θέσεων των αντίστοιχων digital charts σε Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Την ίδια ώρα, το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, με τις εκπληκτιές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη και τη δυναμική χορογραφία της Chali Jennings, είναι στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, το video είναι σταθερά no1 trend στην Κύπρο και no2 στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στα top trends κι άλλων χωρών, όπως η Κροατία και η Ουγγαρία.

Αυτές τις μέρες, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», υποστηρικτής των οποίων είναι το Head & Shoulders supreme, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τις πρόβες για την on stage εμφάνισή τους στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό, την οποία θα επιμεληθεί ο διεθνώς γνωστός Αυστριακός καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

Δείτε το music video:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»: Πάνω από 1 εκατομμύριο views σε 6 μέρες”

Leave a Reply