Έλενα Παπαρίζου: «Φτάνει παιδιά η τοξικότητα» – Η συγκίνησή της για τον Καπουτζίδη!

Nov 17, 2018 No Comments by

Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί τη μοναδική γυναίκα στην ανδροκρατούμενη παρέα του The Voice.

Καπουτζίδης, Ρουβάς, Μουζουράκης και Μαραβέγιας την έχουν στα «όπα-όπα», όχι μόνο επειδή είναι η μοναδική θηλυκή παρουσία, αλλά επειδή η Έλενα με την ευχάριστη διάθεση, την θετική της ενέργεια και με την λαμπερή της παρουσία σου εμπνέει σεβασμό και θαυμασμό!

Ο αυθορμητισμός της και το γεγονός πως χαίρεται κάθε στιγμή με την ψυχή της, όπως και στο The Voice, ερμηνεύεται αρνητικά από ελάχιστους επικριτές του πληκτρολογίου και δεν βρίσκουν την ευκαιρία να «στήσουν στη γωνία», όποιον άνθρωπο κάνει καλά τη δουλεία του και μεταφέρει αισιοδοξία και χαρά στους γύρω του, ενώ κάποιοι φιλόλογοι του διαδικτύου στέκονται σε κάποια ελάχιστα λεκτικά λάθη που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον όποιος έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό από παιδί.

Η Έλενα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, απάντησε σε όλα αυτά, δείχνοντας την ανωτερότητά της για ακόμα μια φορά και δίνοντας ακόμα ένα ωραίο μήνυμα για όλο τον κόσμο!

-Κάποιοι σχολιάζουν «καυστικά» το ότι ανεβαίνεις στην καρέκλα, γελάς δυνατά, ενώ στέκονται κάποιοι και σε λεκτικά λάθη σου.

“Είμαι σε μια υπέροχη παρέα, έχω να κάνω µε ταλαντούχα παιδιά που θέλουν να δώσουν σάρκα και οστά στα όνειρά τους, γιατί να κάτσω να ασχοληθώ µε μικρότητες; Πίστεψέ µε, δεν διαβάζω τίποτα από όλα αυτά. Ας γράφουν ο,τι θέλουν. Εγώ περνάω καλά, χαίρομαι και το εκφράζω και έχω ζητήσει από την υπόλοιπη επιτροπή να µε διορθώνει στα όποια λεκτικά λάθη µου.

Φτάνει παιδιά, η τοξικότητα! Ας γελάσουµε λίγο. Η ζωή είναι μικρή. Ας τη χαρούμε, ας τη γλεντήσουμε, ας είμαστε θετικοί, γυρίζοντας την πλάτη µας στην τόση τοξικότητα, επιτέλους”.

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τα λόγια του κατά του bullying ερωτήθηκε αν την βρήκε σύμφωνη αυτό το μήνυμά του:

“Φυσικά και έσπευσα να τον πάρω μια μεγάλη αγκαλιά, την επόμενη ημέρα που είχαµε γύρισμα για το «The Voice». Σκέφτηκα να του τηλεφωνήσω την ίδια ώρα που τον είδα, γιατί στα αλήθεια µε συγκίνησε πολύ, αλλά προτίμησα να τον συγχαρώ από κοντά. Του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο από όλους µας, γιατί τέτοια ηχηρά μηνύματα πρέπει να περνάνε από την τηλεόραση, που έχει τόση μεγάλη δύναμη”.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Έλενα Παπαρίζου: «Φτάνει παιδιά η τοξικότητα» – Η συγκίνησή της για τον Καπουτζίδη!”

Leave a Reply