Άντζελα Δημητρίου: «Ένας καλλιτέχνης στη δικιά μου την καριέρα δεν επιτρέπεται να μιλάει συνέχεια για τα προσωπικά»

Jan 17, 2019 No Comments by

Καλεσμένη στο The 2Night Show της Τετάρτης 16/1 ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού μίλησε από καρδιάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή και την καριέρα της.

40 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι της έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές, καλές και λιγότερο καλές, τις οποίες δεν κρύβει αλλά μιλά γι’ αυτές χωρίς φόβο και πάθος. Τι λέει για τα λάθη που έκανε και κατέστρεψαν στην δημόσια εικόνα της; Πώς έφτασε σε αυτό το σημείο;

«Ήταν κακές επιλογές οι «πίσω», όχι της τηλεοράσεως. Οι «πίσω» που μου έκαναν κακό και εγώ το έβγαζα μπροστά. Δεν είχαν κάποιο να μου πει «Ωπ, πού πας; Εσύ είσαι Εθνική Σταρ! Τι κάνεις εκεί; Όχι, απαγορεύεται». Δεν είχα κανένα. Όλοι μου λέγανε «Τέλεια, καταπληκτική, σούπερ, απίστευτη». Κάτσε ρε παιδί μου, όλοι είμαστε τέλειοι και καταπληκτικοί; Έχουμε και ελαττώματα και προτερήματα, τα έχουμε όλα!»

Στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και τη δική της ευθύνη σε όλο αυτό:

«Έκανα χιλιάδες φορές αυτοκριτική. Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Ένας καλλιτέχνης στη δικιά μου την καριέρα δεν επιτρέπεται να μιλάει συνέχεια για τα προσωπικά. Πιστεύω ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα προσωπικά. Μίλαγα εγώ, αλλά μιλούσαν κι άλλοι. Δεν ήμουν μόνη. Υπήρχε ένα τσίγκλισμα, ένα ερέθισμα. Έπρεπε εγώ εκεί να κάνω πίσω. Δεν ήμουν μικρή, δεν ήμουν μπέμπα. Ο Μαζωνάκης ξέρεις τι μου είπε; Και είναι προς τιμήν του! «Εγώ ήρθα δίπλα σου για να σε ξεσκονίσω, να βγάλω τη σκόνη από πάνω σου». Κατάλαβες; Είναι μεγάλη κουβέντα. Κατάλαβα πως σκονίστηκε το όνομά μου από τα διάφορα «μπλα-μπλα» της καθημερινότητας και δεν έπρεπε με κατινιές, με τραγουδίστριες και τραγουδιστές. Αυτό είναι!»

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για το θέμα υγείας που την ταλαιπώρησε:
«Είχα τέσσερις πολύποδες στις φωνητικές μου χορδές που έπρεπε να αφαιρεθούν οπωσδήποτε. Ευτυχώς είχα έναν καλό γιατρό. Έπρεπε να κάνω αφωνία, έκοψα και το τσιγάρο μετά από 40 χρόνια και είναι σημαντικό ότι δεν έχω νεύρα».

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άντζελα Δημητρίου: «Ένας καλλιτέχνης στη δικιά μου την καριέρα δεν επιτρέπεται να μιλάει συνέχεια για τα προσωπικά»”

Leave a Reply