Άννα Βίσση – «Φλεγόμενος Τροχός» Νέο Teaser Video Η νέα της επιτυχία σύντομα και στις οθόνες μας…

Dec 03, 2019 No Comments by

Η Άννα Βίσση μας ανεβάζει στον «Φλεγόμενο Τροχό», με το music video της ομότιτλης επιτυχίας της που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες!

Η δυνατή και με ηλεκτρονικά στοιχεία μπαλάντα οπτικοποιείται με ένα εντυπωσιακό music video, με βασικό θέμα την κυκλική, θεϊκή, δύναμη της αγάπης, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals.

Στο δεύτερο, κινηματογραφικό, teaser που βλέπει το φως της δημοσιότητας, τα πλάνα παίρνουν, κυριολεκτικά, φωτιά, μεταφέροντάς μας την εσωτερική πάλη του έρωτα, την αέναη διαμάχη του καθενός μας με τους προσωπικούς του δαίμονες.  Άραγε η «κάθαρση» της αγάπης θα έρθει στη συνέχεια;

Ο «Φλεγόμενος Τροχός» έχει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν αμέσως μέσα από το πρόσφατο album «Ηλιοτρόπια». Το album, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, βρέθηκε αμέσως στο no1 των ψηφιακών charts, ενώ επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες ήταν no1 στο IFPI Albums Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, παραμένοντας στο top5 για 19 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αυτή την περίοδο, η Άννα Βίσση συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης, που θα ολοκληρωθούν αυτή την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου. Από την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο καλλιτεχνικό της σπίτι στην Αθήνα, το «Hotel Ερμού».
Δείτε το νέο video teaser:
https://www.instagram.com/p/B5mzJe9gE7y

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άννα Βίσση – «Φλεγόμενος Τροχός» Νέο Teaser Video Η νέα της επιτυχία σύντομα και στις οθόνες μας…”

Leave a Reply