Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας – «Ξανά» | Η μεγάλη τους επιτυχία κυκλοφορεί ξανά και με music video

Jul 31, 2023 No Comments by

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ενώνουν τις φωνές τους μετά από 20 χρόνια και γράφουν ιστορία «Ξανά»!

Από τη δεκαετία του ’80, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας έχουν χαράξει μία διαχρονική και ανεξίτηλη μουσική διαδρομή, πάντα πρωτοπόροι και πρωτοποριακοί.
Εκείνος, ο συνθέτης της ζωής της…
Εκείνη, η μούσα του…

Το «Ξανά», που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1994, γράφτηκε από εκείνον όταν χώρισαν. Και, τώρα, το τραγουδούν μαζί, μεταφέροντάς μας με τις μοναδικές φωνές τους στο διηνεκές της σχέσης τους, μίας ιδιαίτερης, δυνατής και καρμικής αγάπης, προσωπικής και επαγγελματικής.

Το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο ντουέτο τους μετά το επιτυχημένο «Boom Boom Boom» του 2003, συνοδεύεται από ένα «μαγικό» visualizer με πρωταγωνιστές τους δυό τους, που σκηνοθέτησε η Christine Crokos.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας ετοιμάζονται να μας «μαγέψουν» και επί σκηνής. Ο Νίκος Καρβέλας θα είναι special guest στις δύο μεγαλειώδεις επετειακές συναυλίες με τις οποίες η Άννα Βίσση θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της στη δισκογραφία,

Το «Ξανά», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, αποτελεί το πρώτο από μία σειρά τραγουδιών που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας κι ερμήνευσαν ο ίδιος ή άλλοι καλλιτέχνες, τα οποία η Άννα Βίσση θα παρουσιάσει δοσμένα με τη φωνή της και με ενορχηστρώσεις – έκπληξη, σ’ ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό project που θα αποκαλυφθεί σταδιακά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δείτε το visualizer:

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Άννα Βίσση & Νίκος Καρβέλας – «Ξανά» | Η μεγάλη τους επιτυχία κυκλοφορεί ξανά και με music video”

Leave a Reply