Τι μας απάντησε ο Bo στην ερώτηση…;

Jan 18, 2018 No Comments by

Πότε κατάλαβε εκείνος και υπόλοιποι παίκτες του Survivor τη μεγάλη επιτυχία του παιχνιδιού;

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο tralala.gr, ο Bo μας μίλησε για τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τον Αντύπα αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor.

Στην ερώτηση που του θέσαμε σχετικά με το αν κατάλαβαν τη μεγάλη επιτυχία που σημειώσε στην Ελλάδα το ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε τι μας απάντησε:

“Ποτέ, ακόμα κι όταν βγήκαμε και μας τα εξηγούσαν και μας έδειχναν πράγματα, υπήρχαν τεράστια ερωτηματικά στο κεφάλι μας. Απ’ την αρχή του παιχνιδιού είχαμε μια εικόνα, μας έλεγαν απ’ τη παραγωγή ότι πάει καλά. Ξέφυγε όμως από κάθε λογική και πραγματικότητα. Βέβαια πήραμε ένα πολύ καλό δείγμα του ότι γίνεται χαμός όταν ήρθε ο Σάκης Ρουβάς στην παραλία! Μας είχαν πει ότι μας έχουν μία έκπληξη από τη παραγωγή και θυμάμαι είχαμε τσακωθεί με τους μαχητές εκείνη τη μέρα, δεν είχαμε καμία διάθεση… κι ήρθε ο «καημένος» ο Σάκης. (γέλια) Βοήθησε η παρουσία του στο να καλμάρουν λίγο τα πνεύματα, και επειδή δεν ήρθε απλά να κάνει το κομμάτι του και να φύγει στο ξενοδοχείο και στις ανέσεις, εκεί είπα «Παιδιά πρέπει να γίνεται σκοτωμός έξω, για να είναι εδώ ο Σάκης». Μέχρι εκεί! Όταν βγήκαμε ήταν μεγάλη σφαλιάρα, δεν το πιστεύαμε.”

Βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τι μας απάντησε ο Bo στην ερώτηση…;”

Leave a Reply