Η Τάμτα κυκλοφορεί ένα “Best Of” άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

Jul 04, 2017 No Comments by

Πότε κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Τάμτα;

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της στο φετινό X Factor, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ, Τάμτα, μας επιφυλάσσει ένα δυνατό comeback, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες επανέρχεται στη δισκογραφία, έξι ολόκληρα χρόνια μετά το τελευταίο της ολοκληρωμένο album.

Ο νέος της δίσκος θα είναι ένα ξεχωριστό «Best Of» που περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, μέσα στο διάστημα των 13 χρόνων που αποτελεί τη μουσική της καριέρα στην Ελλάδα. Από αυτό το album δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τραγούδια όπως το Unloved με το οποίο έφτασε στο «παρά 5» να διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2015, αλλά και επιτυχίες όπως το Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη, Σε όποιον αρέσει, Tonight, αλλά και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Γεννήθηκα για σένα, Προτιμω και Ήλιους και Θάλασσες.

Το νέο album της Τάμτα, μπορείτε να το βρείτε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και αμέσως μετά σε όλα τα δισκοπωλεία. Αξιοσημείωτη είναι η ανοδική πορεία του τελευταίου της single Ήλιους και θάλασσες στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube.

 

Πηγή: infegreece.gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Τάμτα κυκλοφορεί ένα “Best Of” άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!”

Leave a Reply