Τα πρώτα σχήματα του φετινού χειμώνα!

Aug 08, 2017 No Comments by

Αλλή μία χειμερινή σεζόν ξεκινά.

Λίγος καιρός μας χωρίζει από τη χειμερινή σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνονται οι συνεργασίες που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Ανατρεπτικές συνεργάσιες, αλλαγές και εκπλήξεις μας επιφυλάσσει και αυτή σεζόν καθώς οι συνεργασίες που έχουν γίνει γνωστές έχουν κινήσει τόσο το ενδιαφέρον του κοινού όσο και το δικό μας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα συνεργαστεί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλοόπως μας αποκάλυψε και ο ίδιος στη συνέντευξη που μας παραχώρησε!

Στο Frangelico σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν εμφανίσεις ο Νίκος Μακρόπουλος μαζί με την Αμαρυλλίς.

Όπως είχαμε γράψει και πριν μερικές μέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεχίζει στο Σημείο G μαζί με Πάολα και Στέλιο Ρόκκο.

Ένας ακόμα καλλιτέχνης που θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στο ίδιο κέντρο είναι ο Μάκης Δημάκηςπου θα συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη στο Βοτανικό.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στο Estate και στη παρέα του θα προστεθεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σε νυχτερινό κέντρο στη περιοχή Φιξ θα μας περιμένει φέτος ο Νότης Σφακιανάκης.

3 σπουδαίες κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού ενώνουν τις φωνές του στη σκηνή του Vox που θα αλλάξει όνομα. Ο λόγος για τη Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.

Ένας ακόμα καλλιτέχνης που θα συνεχίσει στο ίδιο μέρος είναι ο Νίκος Βέρτης. Στο Yton ξανά έχοντας μαζί του την Demy και τον Κώστα Μαρτάκη.

Μετά το Posidonio ο Γιάννης Πλούταρχος αλλάζει περιοχή και έρχεται στο κέντρο, αφού θα βρίσκεται στο Φωταέριο. Και ο Πάνος Κιάμος παραμένει στο ίδιο κέντρο το Club 22 και καλωσορίζει τον Αντύπα.

Τέλος, ο Χρήστος Δάντης συναντά τον Stan σε νυχτερινό κέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μείνετε συντονισμένι για νεότερα!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Τα πρώτα σχήματα του φετινού χειμώνα!”

Leave a Reply