Συγκλονιστικά τα στιγμιότυπα από την έξοδο του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο!

Mar 05, 2018 No Comments by

Εξιτήριο μετά από 15 μέρες νοσηλείας για τον Ηλία Βρεττό!

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες. Το σφοδρό ατύχημα που υπέστη την καθαρά Δευτέρα συγκλόνισε όχι μόνο την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και το ολόκληρη την Ελλάδα. Τα μηνύματα ήταν πολλά, ενθαρρυντικά και γεμάτα αγάπη για τον τραγουδιστή που άντλησε δύναμη και βγήκε νικητής σε μια τόσο σκληρή μάχη.

Φανερά συγκινημένος, ο Ηλίας Βρεττός συνάντησε τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε:

“Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από αυτό, είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Κάνω μια δουλειά που απευθύνεται στον κόσμο, αλλά τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπράξει ποτέ στη ζωή μου. Αυτή η αγάπη για μένα ήταν δύναμη, με έκανε να παλέψω, με έκανε να αντέξω ό,τι πέρασα αυτές τις δυο εβδομάδες. Βγαίνω νικητής. Τα χειρουργεία πέτυχαν, υπάρχει πολύς δρόμος και μεγάλος αγώνας για την αποκατάσταση αλλά εφ’ όσον θα γίνω καλά και θα γίνω τελείως καλά, να είστε σίγουροι γι’ αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο”.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του στις κάμερες:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συγκλονιστικά τα στιγμιότυπα από την έξοδο του Ηλία Βρεττού από το νοσοκομείο!”

Leave a Reply