Στο Νίκο Βέρτη και στο ΥΤΟΝ the music show διασκέδασαν πολλοί επώνυμοι και αυτό το ΣΚ!

May 01, 2018 No Comments by

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εμφανίσεις του.

Το αδιαχώρητο επικρατεί κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ΥΤΟΝ the music show με τον Νίκο Βέρτη, σημείο αναφοράς για τη νυχτερινή Αθήνα, όπου συνεχίζει να κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις.

Στο ΥΤΟΝ the music show, παρέα με το Νίκο Βέρτη και τους χιλιάδες θαυμαστές του διασκέδασαν μέχρι πρωίας ο Γιώργος Καπουτζίδης με την παρέα του, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη, η Αντζελα Δημητρίου αλλά και ο Τρύφωνας Σαμάρας με τον Βασίλειο Κωστέτσο και φίλους τους.

Ο Νίκος Βέρτης στα καλύτερα του δυναμικός, άμεσος με το κοινό του, ακούραστος με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και τραγούδια επιτυχίες απολάμβανε τις εκδηλώσεις λατρείας και θαυμασμού των πολυπληθών θαυμαστών που δεν σταματούν στιγμή να τον χειροκροτούν και να τραγουδούν μαζί του.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης με δυναμική πορεία που βλέπει το άστρο του να λάμπει; Αναμφίβολα. Γιατί ο Νίκος Βέρτης απογειώνει το κοινό του και αποθεώνεται. Το πρόγραμμά του υπέροχο επιμελημένο έως την τελευταία λεπτομέρεια. Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο ΥΤΟΝ the music show, εμπεριέχουν την έκπληξη.

Πρόκειται για μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς…

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στο Νίκο Βέρτη και στο ΥΤΟΝ the music show διασκέδασαν πολλοί επώνυμοι και αυτό το ΣΚ!”

Leave a Reply