Στο Acro Club με το Γιώργο Σαμπάνη διασκέδασαν η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης!

Mar 27, 2018 No Comments by

Η επιτυχία συνεχίζεται στο ACRO Club για ένα τελευταίο ΠαρασκευοΣάββατο 30 & 31 Μαρτίου.

40 sold out εμφανίσεις – 60.000 θεατές – στο ACRO Club το πιο πρωτοποριακό club της Αθήνας και ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης!

Χαμός επικράτησε για για ένα ακόμα εκρηκτικό διήμερο με την διασκέδαδη να μην έχει τελειωμό. Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός, δημοφιλής και ανατρεπτικός τραγουδιστής της νεότερης γενιάς, ξεσήκωσε και αυτό το διήμερο τους φίλους και θαυμαστές του παρέα με τη Μελίνα Μακρή, τον Steven Τριανταφύλλη και τη Θωμή Απέργη.

Το Acro Club και τον Γιώργο Σαμπάνη απόλαυσαν η Καίτη Γαρμπή παρέα με τον Χρήστο Μενιδιάτηξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις δικές τους εμφανίσεις στην Ιερά Οδό. Δεν παρέλειψαν μάλιστα να τον επισκέφτηκαν και στα καμαρίνια για να τον συγχαρούν από κοντά!

Special guest οι Goin’ Through που ξεσήκωσαν με τη σειρά τους με ένα δυνατό live performance από αγαπημένα τραγούδια, ενώ το dj set ανέλαβε με τεράστια επιτυχία η πιο hot και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη όπου ανέβασε το κοινό με τις ιδιαίτερες μουσικές της επιλογές ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θαμώνες.

Ο παλμός της διασκέδασης να είναι στα ύψη χτύπησε και πάλι στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα με τρομερή επιτυχία οδηγώντας το για άλλη μια σεζόν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Στο Acro Club με το Γιώργο Σαμπάνη διασκέδασαν η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης!”

Leave a Reply