Σάσα Μπάστα | Φωτογραφίες από τις διακοπές στην Αίγυπτο και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει!

Feb 21, 2018 No Comments by

Η Σάσα Μπάστα βρίσκεται για διακοπές στην Αίγυπτο και εμείς βρήκαμε φωτογραφίες της από τα μαγικά τοπία στις πυραμίδες. Δείτε όλα τα νέο για τον επερχόμενο δίσκο.

Από πέρσι τον Απρίλιο η Σάσα Μπάστα υπέγραψε το νέο συμβόλαιο της με την GABI Music και τον παραγωγό Μάριο Χαπέρη. Κυκλοφόρησαν αμέσως το ”Συνέχεια” που αγαπήσαμε όλοι και συνεχίζουμε να χορεύουμε μέχρι και σήμερα και 2 μήνες μετά το ”Τι του βρήκες του μ@λ@κ@’‘ που ξεπέρασε τα 3.200.000 προβολές και συνεχίζει να ανεβαίνει ασταμάτητα.

Στη συνέχεια ήρθε και η συνεργασία της Σάσας Μπάστα με τον Γιάννη Κρητικό με ένα ρεμίξ του ”Συνέχεια” που κατάφερε να το κάνει ακόμη πιο δυνατό κυρίως στα νυχτερινά μαγαζιά. Το Νοέμβριο κυκλοφόρησε και το ”Βέρα” που ήδη άρχισε να παίζει δυνατά σε όλα τα clubs.

Από τον Ιούνιο η Σάσα μέχρι και σήμερα δουλεύει ασταμάτητα και κάνει εξτρά σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο που έχει γίνει το δεύτερο της σπίτι και στο εξωτερικό, κυρίως στην Γερμανία, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες ομογενείς.

Επειδή δεν κατάφερε να βρει χρόνο για τις διακοπές των Χριστουγέννων, αποφάσισε να πάρει την παρέα της και μα ταξιδέψει στην Αίγυπτο για να γεμίσει και πάλι μπαταρίες. Εκεί θα κάτσει για δέκα ημέρες για να ξεκουραστεί, διότι μόλις επιστρέψει την περιμένει πολλή δουλειά.

Συγκεκριμένα μόλις επιστρέψει το πρόγραμμα της είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, αφού ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 4 τραγούδια με video clips μέσα στους επόμενους 4 μήνες.

Με απλά λόγια 1 τραγούδι κάθε μήνα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και ένα ολοκληρωμένο δίσκο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κύπρο μέσω γνωστής εφημερίδας μιας και η Κύπρος όπως η ίδια λέει, είναι το γούρι της και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σάσα Μπάστα | Φωτογραφίες από τις διακοπές στην Αίγυπτο και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει!”

Leave a Reply