“Σαντορίνη – Ομόνοια”| O Χρήστος Δάντης γράφει για τον Γιώργο Τσαλίκη!

Jun 09, 2017 No Comments by

Σπουδαία συνεργασία… έρχεται εντός ολίγων ημερών!

Άλλη μία ανατρεπτική και ευχάριστη συνεργασία μας επιφυλάσσει ο Γιώργος Τσαλίκης γι’ αυτό το καλοκαίρι. Μετά τον «Γιατρό» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο Γιώργος έρχεται με το πιο ραδιοφωνικό και καλοκαιρινό τραγούδι της καριέρας του.
Αυτή τη φορά ο σπουδαίος Χρήστος Δάντης υπογράφει τη μουσική στους υπέροχους στίχους του Νίκου Σαρρή (ο οποίος στο παρελθόν είχε χαρίσει στον Γιώργο το καταπληκτικό τραγούδι «Στα πλήκτρα του κορμιού σου») και «αλλάζουν» την Ομόνοια και την κάνουν Σαντορίνη!
Το τραγούδι «Σαντορίνη – Ομόνοια» αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη τόσο με την χαρακτηριστική και ανεβαστική μουσική του όσο και με τον ανατρεπτικό του στίχο. Ο Γιώργος ταξίδεψε μέχρι την Σαντορίνη, πήγε φυσικά και στην Ομόνοια και έκανε τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, το οποίο θα ανέβει στο YouTube το Σάββατο 17 Ιουνίου και θα εντυπωσιάσει με την εικόνα του.
Την ενορχήστρωση έκανε ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Χρήστο Δάντη και το τραγούδι κυκλοφορεί από την Spin Records σε συνεργασία με την Gabi music (Haperis Productions).
“Σαντορίνη – Ομόνοια” έτοιμο για να το «λιώσουν» τα μπαράκια και τα ραδιόφωνα φέτος το καλοκαίρι.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Σαντορίνη – Ομόνοια”| O Χρήστος Δάντης γράφει για τον Γιώργο Τσαλίκη!”

Leave a Reply