Σαμπρίνα: “Ήμουν τυχερή γιατί έκανα επάγγελμα την αγάπη μου!”

Aug 24, 2017 No Comments by

Η Σαμπρίνα σε μία συνέντευξη από καρδιάς!

Στο περιοδικό Down Town της Κύπρου παραχώρησε μία αποκλειστική και σπάνια συνέντευξη η Σαμπρίνα. Η τραγουδίστρια που επανήλθε δυναμικά μέσα από την συμμετοχή της στο show μιμήσεων του Antenna, Your Face Sounds Familiar, αποκαλύπτεται στις σελίδες του περιοδικού και φωτογραφίζεται με το γιο της.

Στο παρελθόν προσπάθησαν κάποιοι να σε εγκλωβίσουν στην εικόνα σου; Της πολύ σέξι, ξανθιάς τραγουδίστριας, με τα γαλάζια μάτια και τα αποκαλυπτικά φορέματα;
Όχι, δεν πιστεύω ότι προσπάθησαν να μου το κάνουν αυτό. Αν υπήρχε αυτή η εικόνα για μένα, αυτό ήταν δικό μου λάθος. Δεν φταίνε οι άλλοι για τα λάθη μας, εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι. Εάν οι άλλοι με έβλεπαν έτσι, θα σου πω ότι άρεσε και σε μένα. Κι ακόμα εξακολουθεί να μου αρέσει. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να είμαι πάντοτε έτσι. Γι’ αυτό και δοκιμάζομαι γενικά.

Πιστεύεις ότι τώρα, μέσα από την τηλεόραση, κάνεις come back;
Νομίζω πως ναι! Στην εποχή που ζούμε, με τις πληροφορίες να είναι τόσο γρήγορες και τα νέα πρόσωπα να βγαίνουν διαρκώς, η τηλεόραση βοηθάει πολύ. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Είμαι από τα τυχερά παιδιά γιατί τη δεκαετία των 90s’ που βγήκα εγώ, δεν υπήρχαν όλα αυτά, τα παιχνίδια και τα shows. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να μας μάθει έτσι ο κόσμος. Ό,τι κάναμε, γινόταν βήμα βήμα. Αλλά πιστεύω ότι μείναμε με κάποιον τρόπο στη συνείδηση του κόσμου. Τώρα πια έχουν παρέλθει είκοσι και βάλε χρόνια από τότε. Τα σημερινά 14χρονα και 15χρονα παιδιά, δεν με ξέρουν κι είναι μία ευκαιρία πιστεύω, μέσα από το παιχνίδι. Το επικοινωνιακό κομμάτι το χρειαζόμαστε όλοι. Και οι νεότεροι και οι λίγο πιο παλιοί.

Πιστεύεις ότι παραμέλησες την καριέρα σου κάποια στιγμή;
Δεν θα το έλεγα. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος της καριέρας, ούτε κινήθηκα ποτέ λες και κάνω κάτι σούπερ σημαντικό. Έκανα το χόμπι μου, αυτό που αγαπούσα. Με ευθύνη κι επαγγελματισμό, ναι. Αλλά δεν έβαλα ποτέ την καριέρα μου πάνω από μένα. Πόσο μάλλον όταν έκανα το παιδί μου. Όταν γέννησα τον γιο μου, τον Βαγγέλη, αφοσιώθηκα στο παιδί μου. Ήθελα να το μεγαλώσω και να είμαι δίπλα του. Ακόμα και την περίοδο που τα τραγούδια μου έκαναν επιτυχία, δεν καταλάβαινα ότι έκανα «καριέρα». Δεν ήξερα τι γινόταν! Ήμουν τυχερή γιατί έκανα επάγγελμα την αγάπη μου. Στο παιδί μου αφιερώθηκα, όχι στην καριέρα μου.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Σαμπρίνα: “Ήμουν τυχερή γιατί έκανα επάγγελμα την αγάπη μου!””

Leave a Reply