Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision: “Το τραγούδι έπαιξε ρόλο στο να πω το «ναι»”!

Feb 03, 2018 No Comments by

Ενθουσιασμένη η Ελένη Φουρέιρα με τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision 2018 από την Ελένη Φουρέιρα, η τραγουδίστρια “αναγκάστηκε” να ξυπνήσει πολύ νωρίς το πρωί για να μιλήσει τηλεφωνικά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πρωινή εκπομπή του Alpha “Happy Day”.

“Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Έχω πολύ άγχος, είναι ένα δημιουργικό άγχος και είναι καλό. Βγαίνουν ωραία πράγματα με αυτό”, δηλώνει ενώ σχολιάζει και το γεγονός πως ποτέ δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας “Η Eurovision είναι ένας pop διαγωνισμός και νομίζω πως έχω κάτι να πω κι εγώ σε αυτόν. Θα ήθελα πολύ να συμμετέχω με ένα καλό τραγούδι κι ένα ωραίο show. Το έχουμε προτείνει αρκετές φορές και δεν έτυχε, τους λόγους δεν τους ξέρω. Η εταιρία μου έκανε κάποια ραντεβού και δεν προέκυψε”.

Όσον αφορά την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision της Λισαβόνας, η Ελένη Φουρέιρα είπε “Η Eurovision είναι ένας θεσμός που δεν είναι καθαρά αντικειμενικός. Το πρώτο που άκουσα όταν μου ‘γινε η πρόταση ήταν το τραγούδι. Είναι δυναμικό και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένας από τους λόγους που είπα το “ναι”, είναι pop και χορευτικό. Λέγεται “Fuego”!”

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το τραγούδι του έχει ηχογραφήσει ήδη αλλά θα το ακούσουμε σε λίγες εβδομάδες γιατί θα κυκλοφορήσει μαζί με το video clip του που θα μας εντυπωσιάσει.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision: “Το τραγούδι έπαιξε ρόλο στο να πω το «ναι»”!”

Leave a Reply