Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Petrogazi τη προηγούμενη εβδομάδα;

Nov 28, 2017 No Comments by

Η «Συνοικία Ασμάτων» στο PETROGAZI με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και την εξαιρετική Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκτά ολοένα και περισσότερους πιστούς.

Ο Δημήτρης Μπάσης ο οποίος θα συμμετέχει στο πρόγραμμα του PETROGAZI μετά τα Χριστούγεννα βρέθηκε κοντά στους φίλους του κι έδωσε το δικό του τόνο στο πρόγραμμα.

Με πειράγματα και πολύ κέφι ο Δημήτρης Μπάσης απόλαυσε την πρώτη συνάντησή του με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και υποσχέθηκε ότι όταν ξαναβρεθούν οι νύχτες τους θα είναι σίγουρα ενδιαφέρουσες. To PETROGAZI επισκέφθηκε και ο Δημήτρης Καραδήμος με την αδερφή του και την παρέα τους όπου απόλαυσαν το πρόγραμμα.

Η «Συνοικία Ασμάτων» έχει το άρωμα της γοητείας της Ελένης Τσαλιγοπούλου – στο ρόλο της λαϊκής τραγουδίστριας – η οποία με την εξαιρετική της φωνή και το απαράμιλλο ταμπεραμέντο της, αεικίνητη, ερμηνεύει τραγούδια «σοφά» επιλεγμένα για να φτιάχνουν το κέφι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ο οποίος εμφανίζεται στον – κατά βάση βιωματικό – ρόλο του φάλτσου τραγουδιστή, συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία στο PETROGAZI.

Γιατί τραγουδιστές και κοινό γίνονται μια μεγάλη παρέα. Μαζί τους τέσσερις νέοι υπέροχοι τραγουδιστές, ο Άγγελος Ανδριανός, η Μαίρη Δούτση, ο Ανδρέας Λάφης και η Δήμητρα Σταθοπούλου αλλά και και μία ορχήστρα εκλεκτών μουσικών υποστήριζαν το πρόγραμμα με στόχο να φτιάξουν μια ατμόσφαιρα κοσμικού κέντρου.

Όπως τότε που τα «μπουζούκια» φιλοξενούσαν λαϊκά τραγούδια και οι θαμώνες διασκέδαζαν με τη ψυχή τους και γινόντουσαν ένα με το πάλκο.

Ραντεβού λοιπόν στην καρδιά της Αθήνας, στη «Συνοικία των Ασμάτων» κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Petrogazi τη προηγούμενη εβδομάδα;”

Leave a Reply