Η Πάολα απαντά στην Ελένη Βιτάλη: “Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο”

Sep 25, 2017 No Comments by

Οι τελευταίες δηλώσεις της Πάολα.

Στη κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και στο Θέμη Γεωργαντά μίλησε η Πάολα. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το αν η Θεσσαλονίκη είναι η βάση της απαντώντας το εξής: “Η βάση μου είναι η Χαλκιδίκη, ζω στο χωριό μου δεν έχω φύγει στην ουσία ποτέ”.

Θέλει η κόρη της να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος; “Σε όλα τα παιδάκια αρέσει κάτι τέτοιο, όσο ήταν μικρούλα τη βλέπαμε που χόρευε. Από τη στιγμή που καταλάβαινε τον εαυτό της κατάλαβε πως δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η μαμά”.

Ακόμα έδωσε τη δική της απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη πριν μερικούς μήνες. “Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο. Για μένα είπε ότι ήταν ήταν κοντό το φόρεμα μου, να μην πω ακριβώς τι είπε… Δεν είναι ψέμα, το φόρεμα πραγματικά ήταν κοντό. Η φωνή μου όμως -και είναι η πρώτη φορά που θα το πω- είναι μακριά. Εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα και την αγαπούσα από παιδί. Όσες φορές έχω ερωτηθεί για το ποια καλλιτέχνιδα ή καλλιτέχνη θαυμάζω, μιλούσα μόνο γι’ αυτήν. Ακόμα και τυπικά, κανείς δεν της είπε πως αυτό το παιδί από παλιά μιλάει με τόσο όμορφα λόγια και δείχνει την αγάπη του προς το πρόσωπο της. Δεν γίνεται να λέει αυτά που αισθάνεται για μένα που είμαι τόσο μικρότερη από αυτή σε όλους τους τομείς. Έπρεπε να πει να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά, προχωρήστε…. αυτό θα έλεγα εγώ στη δική της θέση”.

Τέλος μίλησε για τη προσωπική της ζωή και για το ότι δεν την βλέπουμε να βγαίνει εκτός από το κομμάτι της δουλειάς της: “Περνάω πάρα πολύ καλά στο σπίτι μου, οι άνθρωποι που αγαπώ με συναντούν εκεί αλλά αυτοί που αγαπώ ακόμα περισσότερο είναι στο χωριό μου οπότε εκεί είμαι έξω. Είχα πάει στη Νέα Υόρκη και στην Αυστραλία και δεν βγήκα ποτέ έξω”.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Πάολα απαντά στην Ελένη Βιτάλη: “Ήταν κακό να εκφραστεί έτσι για τον Αντώνη Ρέμο””

Leave a Reply