Ο Νίκος Κουρκούλης υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης!

Jun 01, 2017 No Comments by

Νίκος Κουρκούλης και Πέτρος Ιακωβίδης μαζί στη σκηνή του Politia Live Clubbing!

Το Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πέρασε ένα όμορφο μουσικό βραδύ μαζί με τον Πάνο Κιάμο αλλά και το Νίκο Κουρκούλη που έχουν αναλάβει τη νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας αυτή την περίοδο.

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με στόχο το απόλυτο κέφι μέχρι πρωίας. Την Παρασκευή 26 Μάη, ο Πέτρος Ιακωβίδης επέλεξε να περάσει ένα δυναμικό βράδυ μαζί τους, ακούγοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του Νίκου Κουρκούλη και μόλις ο ίδιος αντιλήφθηκε την παρουσία του καλού συναδέλφου και πολύ δικού του ανθρώπου, δεν θα μπορούσε παρά να πει δυο λόγια για εκείνον.

Τι είπε;

“Ο Πέτρος είναι ένα ένα παιδί με το οποίο μεγαλώσαμε μαζί στην Καβάλα, είναι παιδί της οικογένειάς μου. Χαίρομαι για την επιτυχία του πολύ! Εμείς ξέραμε ότι θα γίνει αστέρι, άλλοι δεν το ξέρανε… το καταλαβαίνουν τώρα!!”

Αμέσως μετά ακούστηκαν οι πρώτες νότες της μεγάλης επιτυχίας του Πέτρου Ιακωβίδη, “Βάλε”, ενώ μετά το τέλος του τραγουδιού, ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε: “Είναι μεγάλη μου τιμή! Θέλω να δώσετε ένα μεγάλο χειροκρότημα στον Νίκο Κουρκούλη…!”

Η όμορφη συνάντηση επί σκηνής έκλεισε με τους δυο τους να τραγουδούν μαζί το “Κοριτσάκι μου” και να παίρνουν το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Ο Νίκος Κουρκούλης υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης!”

Leave a Reply