Νύχτες με Κωνσταντίνο Αργυρό και πολλή… Fantasia!

Nov 10, 2017 No Comments by

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το FANTASIA αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για ακόμη μια σεζόν κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, που ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία!

Μετά τα “Ξημερώματα” που αποτελούν αδιαμφισβήτητα την επιτυχία της χρονιάς με 14 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην σκηνή του FANTASIA μας παρουσιάζει την νέα του επιτυχία με τίτλο “ΨΕΜΑΤΑ” που μέσα σε μερικά 24ωρα ξεπέρασε το έναμιση εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Στο FANTASIA διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Κουρκούλης που τον συνδέει μια δυνατή φιλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης , σε μια απ’ τις σπάνιες εξόδους του, αποδέχθηκε με πολύ χαρά την πρόσκληση του Κωνσταντίνου Αργυρού που του παραχώρησε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει μερικές απ’ τις επιτυχίες του!

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό η πιο ξεχωριστή παρέα, αποτελούμενη από τους Otherview, τη Josephine, τον Κωνσταντίνο Κουφό και μια ομάδα νέων και πολύ ταλαντούχων καλλιτεχνών αποτελούμενη απ’ τους 719,τον Mike, την Ανδρομάχη, την Μανού και τον Dj Γιάννη Λάχανο.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Παναγιώτης Μπρακούλιας – Art direction: Κωνσταντίνος Ρήγος.

Φωτογραφικό Υλικό: Βαγγέλης ΤΑΣΟΥΛΗΣ

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Νύχτες με Κωνσταντίνο Αργυρό και πολλή… Fantasia!”

Leave a Reply