Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» αποθεώνονται στο ΓΚΑΖΙ LIVE!

Feb 10, 2018 No Comments by

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση»αποθεώνονται στο ΓΚΑΖΙ LIVE, όπου το κοινό χειροκροτεί αυτή την απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξη με την καρδιά του.

Ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του, ο Δούκας Χατζηδούκας με την παρέα του, oι συντελέστές της παράστασης “Πολυτεχνίτης & ερημοσπίτης” Γιάννη Μποσταντζόγλου, Βαλέρια Κουρούπη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού αλλά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήγαν στο ΓΚΑΖΙ LIVE απόλαυσαν το εξαιρετικό πρόγραμμα και τις τρείς λαμπερές, γοητευτικές και ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

Η απόλυτα επιτυχημένη συνύπαρξή τους επί σκηνής, θεωρείται το καλλιτεχνικό γεγονός της σεζόν.
Γιατί η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» έχει τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και για τις τρεις.

Γιατί η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία στο ΓΚΑΖΙ LIVE από την έναρξη του προγράμματος δηλώνουν απερίφραστα ότι, «τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση».

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη ενώ η σκηνοθεσία και τα video art είναι του Νίκου Σούλη.
Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη.

“Γυναικεία Υπόθεση”
κάθε Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00 στο ΓΚΑΖΙ LIVE

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» αποθεώνονται στο ΓΚΑΖΙ LIVE!”

Leave a Reply