Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία| Η επιτυχία στο Γκάζι Live φτάνει στο τέλος της με μια τελευταία παράσταση!

Mar 07, 2018 No Comments by

Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 11/3!

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με πολλές παρατάσεις και αλλεπάλληλα sold out ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Μαρινέλλας με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία και τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση» στο ΓΚΑΖΙ LIVE με μια τελευταία παράσταση την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Με τραγούδια καρδιάς, τραγούδια μιας μουσικής διαδρομής που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με τη δική τους «Γυναικεία υπόθεση», χάρισαν απλόχερα στους θαυμαστές τους τις μεγάλες προσωπικές τους ερμηνείες αλλά και τα μεγαλύτερα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Λάμψη, γοητεία, ζωντάνια και κέφι από τρεις ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, τρεις μεγάλες φωνές, τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες – με την επιβλητική τους παρουσία να γεμίζει επί σκηνής χαρίσαν μοναδικές στιγμές μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες τους, σε μια μοναδική μουσική παράσταση που απογείωσε και απογειώθηκε.
Η «Γυναικεία υπόθεση» έγινε υπόθεση όλων μας.

Πολλοί αγαπημένοι τους φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες τις τίμησαν με την παρουσία τους για άλλο ένα Σαββατοκύριακο. Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Καίτη Γαρμπή, ο Τάκης Ζαχαράτος με τον θεατρικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ, η Θωμαή Απέργη, ο σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας, ο Χρύσανθος Πανάς, η σχεδιάστρια μόδας Levinia Konyalian με τον Δημήτρη Καραμήτο και πολλοί άλλοι που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν.

Η δική τους «Γυναικεία υπόθεση» θα μείνει στην ιστορία γιατί η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία δηλώνουν απερίφραστα, «τις φωνές μας και τα όνειρα κερνάμε, σας τραγουδάμε δεν σταματάμε και δηλώνουμε σταράτα και με πρόθεση η αγάπη γυναικεία είναι υπόθεση»!

“Γυναικεία Υπόθεση”
στο ΓΚΑΖΙ LIVE για 1 τελευταία παράσταση:
Κυριακή 11/3

ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ κρατήσεων: 2130185040

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00
Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Μαρινέλλα – Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία| Η επιτυχία στο Γκάζι Live φτάνει στο τέλος της με μια τελευταία παράσταση!”

Leave a Reply