Λαμπερή πρεμιέρα για Χρήστο Χολίδη, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Πωλίνα Χριστοδούλου στο Posidonio!

Dec 13, 2017 No Comments by

Guest Star ο Γιάννης Καψάλης…!

Μεγαλειώδης ήταν η πρεμιέρα του Χρήστου Χολίδη στο κατάμεστο Posidonio με την Πωλίνα Χριστοδούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και guest τον Γιάννη Καψάλη.

Ο Χρήστος Χολίδης στην καλύτερή του καλλιτεχνική φάση ερμηνεύει αγαπημένες επιτυχίες του: «έλεγα», «κάνω πρεμιέρα απόψε», «κακομαθημένο» κ.α. μαζί με τις πιο καινούριες του «εγώ για σένα», « ποιος σε κρατάει» με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν παρέα του και να τον επευφημούν.

Ανανεωμένη και πάντα εντυπωσιακή η Πωλίνα Χριστοδούλου εισπράττει το θερμό χειροκρότημα του κοινού για τις ερμηνείες της με τα νέα της τραγούδια «δικηγόρος», «μια νύχτα στην Αθήνα» να δημιουργούν αίσθηση.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι στα ύψη ενώ τα τραγούδια του «φταίω εγώ», «κλείνω» έχουν αγαπηθεί.

Guest ο μοναδικός στο είδος του, Γιάννης Καψάλης έχοντας στο πλευρό του, τον αριστοτέχνη στο κλαρίνο, Μάκη Τσίκο. Ο Γιάννης Καψάλης ερμηνεύει τα τραγούδια του, που όλοι έχουν αγαπήσει: «το μαντήλι», «το ραβασάκι», «τα καγκέλια», «μια μελαχροινή» και το νέο του «τί, τί, τί να κάνω;» βάζοντας τη δική του σφραγίδα στο πρόγραμμα.

Στο σχήμα συμμετέχουν και οι ταλαντούχοι: Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, Γιάννης Αλεξόπουλος, Χρύσα Μπανδέλη, Βασίλης Άνης.

Στην μεγαλοπρεπή πρεμιέρα δεν απουσίαζαν τα διάσημα πρόσωπα. Παρούσα ήταν η λαμπερή παρουσιάστρια και επιστήθια φίλη του Χρήστου Χολίδη, Μαρία Μπεκατώρου συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Ο Χολίδης μάλιστα όταν την καλωσόρισε δια μικροφώνου είπε πως η Μαρία Μπεκατώρου είναι η τρίτη αδελφή του!

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο Κώστας Μαρτάκης, οι ηθοποιoί Τόνυ Δημητρίου, Βίκυ Κάβουρα με την παρέα τους, ο στιχουργός πολλών και μεγάλων επιτυχιών, Ηλίας Φιλίππου με την σύζυγό του.

Η Μαρία Μπεκτώρου, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Τόνυ Δημητρίου επισκέφθηκαν τον Χρήστο Χολίδη στο καμαρίνι του όπου του έδωσαν προσωπικά τα συγχαρητήριά τους.

Ενθουσιώδης ήταν και η επόμενη βραδιά στο Posidonio.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι ξεχωριστές.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Λαμπερή πρεμιέρα για Χρήστο Χολίδη, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Πωλίνα Χριστοδούλου στο Posidonio!”

Leave a Reply