“Κόκκινα Φεγγάρια”| Το τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη και του Lava για τη Eurovision!

Mar 29, 2018 No Comments by

Ακούστε το τραγούδι με το οποίο προσπάθησαν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη φετινή Eurovision!

Δύο καλλιτέχνες πολύ ιδιαίτεροι, αλλά και διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι που παντρεύει την ελληνική παράδοση με μοντέρνα στοιχεία!

Η Κυριακή Δερέμπεη έχει συγκινήσει το κοινό σε όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της αλλά και την ευαίσθητη ερμηνεία της, που εκφράζει τον καημό της προσφυγιάς της Μικράς Ασίας. Οι ερμηνευτικές της ικανότητες περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της ελληνικής παράδοσης και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική σολίστ στο σαντούρι.

Ο LAVA (Κώστας Μολτσίδης), καταξιωμένος μουσικός με μακροχρόνια πορεία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και το ελληνικό rap, δέχεται την αγάπη του κόσμου σε όλες του τις δραστηριότητες.

Σήμερα, οι δύο αυτοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το οποίο υποβλήθηκε το Φεβρουάριο στην επιτροπή της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Tο τραγούδι «Κόκκινα Φεγγάρια», σε στίχους του LAVA και μουσική των Madfeel, είναι ένα τραγούδι που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Στο τραγούδι κυριαρχεί ο ήχος από το σαντούρι που προσδίδει μια ethnic χροιά στη μελωδία του.

Ο παραδοσιακός ήχος συμπληρώνεται με τα rap φωνητικά του LAVA, προσδίδοντας την σύγχρονη διάσταση σε μια σύνθεση που ξεχειλίζει από Ελλάδα!

Ήδη από τις πρώτες αποκλειστικές ραδιοφωνικές μεταδόσεις του την περασμένη εβδομάδα (12-18 Μαρτίου), το single “Κόκκινα Φεγγάρια” έχει αποκομίσει τις καλύτερες κριτικές και έχει ακουστεί σε όλη την Ελλάδα!!

Καλή ακρόαση!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to ““Κόκκινα Φεγγάρια”| Το τραγούδι της Κυριακής Δερέμπεη και του Lava για τη Eurovision!”

Leave a Reply