Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν θα πω ένα τραγούδι, έτσι απλά για να το πω… επειδή θα είναι της μόδας ή σουξέ”

Aug 23, 2017 No Comments by

Τι λέει για τα τραγούδια που μας έχει παρουσιάσει;

Σε μία από τις σπάνιες συνεντέυξεις του, ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησε αποκλειστικά στοtralala.gr. Ο Γιάννης Πλούταρχος μετρά πολλά χρόνια στο χώρο με πολλές επιτυχίες και με αφορμή αυτό μας είπε πως πετυχαίνει να μας παρουσιάζει όμορφα τραγούδια που γίνονται αμέσως επιτυχίες.

“Πολλές φορές εμπιστεύομαι τον «καιρό», βασίζομαι στον αυθόρμητο λόγο ενός ανθρώπου εκτός χώρου που θα του δείξω ένα τραγούδι μου και θα μου πει τη γνώμη του. Μέσα από την καθημερινή ζωή παίρνω κάποια ερεθίσματα, βγάζω συμπεράσματα και κάνω τις επιλογές μου. Αφού αφουγκραστώ τον κόσμο, η ιστορία έχει δείξει πως οι επιλογές μου είναι σωστές. Με άλλα λόγια, διαλέγω τα κομμάτια έτσι όπως αφουγκράζομαι τον καιρό και γενικώς τους ανθρώπους. Γνώμονας είναι και το τι μου αρέσει εμένα προσωπικά ή το εάν με εκφράζει ο στίχος. Αν δεν με εκφράζει ούτε η μουσική, ούτε ο στίχος δεν θα το επιλέξω το τραγούδι. Δεν θα πω ένα τραγούδι, έτσι απλά για να το πω… επειδή θα είναι της μόδας ή σουξέ. Άλλωστε ποιος ορίζει το τι είναι σουξέ; Κανείς δεν το ξέρει αυτό.”

Βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του εδώ!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Γιάννης Πλούταρχος: “Δεν θα πω ένα τραγούδι, έτσι απλά για να το πω… επειδή θα είναι της μόδας ή σουξέ””

Leave a Reply