Δείτε τι έγινε στη παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Αγγελικής Ηλιάδη!

Aug 12, 2017 No Comments by

Έλαμπε χθες η Αγγελική Ηλιάδη στην παρουσίαση του νέου της τραγουδιού «Όνειρα Σπασμένα», που εγκαινίασε και τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία Spicy.

Πολύ συγκινημένη η Αγγελική υποδέχτηκε τους φίλους και τους συνεργάτες της μοιράζοντας χαμόγελα! Ο γενικός διευθυντής της Spicy κος Γιώργος Σταμπόλης, μίλησε για τη νέα συνεργασία που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για την αξιοσημείωτη πορεία της στο χώρο τα τελευταία χρόνια και φυσικά για την υπέροχη φωνή της Αγγελικής.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δημιουργοί του τραγουδιού, ο συνθέτης Τόνυ Μαυρίδης και ο στιχουργός Ηλίας Γιαννικόπουλος που αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτή την καλλιτεχνική σύμπραξη.

Η Αγγελική Ηλιάδη με τη σειρά της μίλησε με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, ότι αισθάνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα και ευχαρίστησε όλους όσοι τη στηρίζουν και την αγαπάνε!

Και ήταν όλοι εκεί! Από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό και από τον δημοσιογραφικό χώρο βρέθηκαν στο Opus Inner Pleasure στη Γλυφάδα: Ο Αντύπας, Νίκος Πριόβολος, η Ελένη Χατζίδου, οι VEGAS, ο Σάκης Αρσενίου, η Κατερίνα Στικούδη, ο Σάμι Φάις, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χάρης Σιανίδης, η Νατάσα Καλογρίδη, ο Τρύφων Σαμαράς, ο Θανάσης Βασιλάκος, ο Ιορδάνης Αγαπητός και πολλοί άλλοι.

Φυσικά η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο και πιο μελωδικό τρόπο! Η συγκλονιστική ερμηνεία της νέας της επιτυχίας καθήλωσε τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Δείτε τι έγινε στη παρουσίαση του νέου τραγουδιού της Αγγελικής Ηλιάδη!”

Leave a Reply