Χαμός στο Posidonio| Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με Λευτέρη Πανταζή και Δημήτρη Αβραμόπουλο;

Aug 21, 2017 No Comments by

Στο Posidonio όλα μπορούν να συμβούν!

Λε Πα-ρτυ στο Posidonio! Σε μεγάλα κέφια ήρθε o δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης σε μια από τις σπάνιες εξόδους του, στο Posidonio όταν ο Λευτέρης Πανταζής του αφιέρωνε τραγούδια του.

Στο Posidonio διασκέδασε και ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος για άλλη μια χρονιά γεμίζει ασφυκτικά το Δελφινάριο. Ο Σεφερλής τραγούδησε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή κι έδωσε ένα δείγμα από το Show του. Σε μεγάλα κέφια και στους ρυθμούς του Λε Πα, ο Σεφερλής χόρεψε ζεϊμπέκικο και χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Στο Posidonio διασκέδασε η Κατερίνα Στικούδη ανανεωμένη και λαμπερή εισπράττοντας το φιλί του Λευτέρη Πανταζή.

Στο Posidonio διασκέδασε και ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος όπου τραγούδησε παρέα με τον Λε Πα. Κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος γλέντησε με Λε Πα, Αβραμόπουλο και το υπόλοιπο σχήμα.

Επίσης οι Jack Pot καθώς και ο Θάνος Καληώρας κι ο Δημήτρης Γρηγοράκης.

O ανανεωμένος Λευτέρης Πανταζής χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού στο Posidonio. Κάθε βραδιά κι ένα διαφορετικό Λε Πα ρτυ!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κρατά το κέφι σε υψηλά επίπεδα. Κανείς δεν μένει ακίνητος. Το τραγούδι του «Φταίω εγώ» έχει αγαπηθεί. Εντυπωσιακή η Τζωρτζίνα Νικάκη αποσπά το χειροκρότημα των παρευρισκομένων και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Δώστα όλα».

Ξεχωριστή και κεφάτη η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Ακόμη ξεχωρίζουν ο Στέλιος Τσάκωνας κι η Έλενα Παναγιωτίδου. Στο σχήμα συμμετέχουν και οι, επίσης, ταλαντούχοι: Π. Μπουραντώνης, Μ. Κορέλλη, Μ. Ανιμάδο, Β. Άνης, Μ. Παπαγιαννάκης, Δ. Τατά, Δ. Γεωργιάδου.

Το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχήμα, στην παραλιακή, στο Posidonio.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Χαμός στο Posidonio| Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν με Λευτέρη Πανταζή και Δημήτρη Αβραμόπουλο;”

Leave a Reply