Συναντήσαμε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και μας μίλησε αποκλειστικά!

Jun 07, 2012 No Comments by

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς… Μετράει πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του από τις οποίες κάποιες έχει ερμηνεύσει ο ίδιος και κάποιες άλλες τις έχει εμπιστευτεί σε πολύ γνωστούς καλλιτέχνες της χώρας!

Το Tralala.gr τον συνάντησε από κοντά πριν λίγες ημέρες και εκείνος με μεγάλη ευχαρίστηση δέχτηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα μας…

Απολαύστε τον!

Γιώργο σε συναντάμε στο Posidonio… πως είναι αυτή η συνεργασία για σένα;
Να σου πω καταρχήν πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο, τους Master Tempo και τη Χριστίνα Σάλτη, είναι μια συνεργασία απ’ την οποία έχω να πάρω πολλά. Η συνεργασία αυτή προέκυψε όταν έγραψα το τραγούδι «Κρύσταλλα» που ερμήνευσε ο Πάνος Κιάμος και όταν μου έκανε την πρόταση να συνεργαστούμε είπα αμέσως το ναι διότι γνωρίζοντας τον στο στούντιο συνειδητοποίησα πόσο καλός  άνθρωπος είναι καταρχάς γιατί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα. Στις πρόβες και στη δουλειά ζώντας τον αντιλήφθηκα πόσο τελειομανής και πόσο επαγγελματίας είναι και χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σ’ αυτό το σχήμα.

Το τραγούδι «Κρύσταλλα» το έγραψες για τον Πάνο Κιάμο και επίσης αναρωτιέμαι αν περίμενες πως θα γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Για να είμαι ειλικρινής το είχα γράψει λίγο καιρό πριν δώσω στον Πάνο… ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία δεν το πίστευα, όπως δεν πιστεύω για κανένα μου κομμάτι ως τώρα. Έχω την άποψη ότι τα τραγούδια μιλάνε στον κό9σμο από μόνα τους και οφείλω να σου πω πως είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και ευγνώμων για όλα αυτά που μου συμβαίνουν.

Είναι γεγονός πως έχεις αρκετές επιτυχίες στο δυναμικό σου. Θα ήθελα να μου πεις με ποια κριτήρια επιλέγεις τα κομμάτια είτε που θα ερμηνεύσεις ο ίδιος είτε τα κομμάτια που θα δώσει σε άλλους ερμηνευτές.

Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος, αν με αγγίζουν εμένα πιστεύω πως μπορούν να αγγίζουν και πέντε άτομα που θα τα ακούσουν. Αν δηλαδή υπήρχε κάποια «μαγική» συνταγή θα την έκαναν όλοι και θα κάναμε όλοι επιτυχίες.

 

Πρόσφατα κυκλοφόρησες το νέο σου album. Μίλησε μου λίγο σχετικά.

Όντως, μόλις κυκλοφόρησε ο δίσκος μου από τη νέα μου εταιρεία τη «Heaven»… απ’ ότι μαθαίνω πάει πολύ καλά. Περιέχει 13 τραγούδια, συμπεριλαμβάνοντας τα «Όλα στο κόκκινο», «Απόψε δε θα κοιμηθώ», και το « Εσύ δεν ξέρεις» που ήδη ακούτε και ελπίζω να πάει εξίσου καλά με τις προηγούμενες δουλειές μου.

Πως αισθάνεσαι που ανήκεις πλέον στο δυναμικό της «Heaven» και πόσο σημαντικό είναι για έναν καλλιτέχνη να βρίσκεται κάτω από μια δισκογραφική στέγη στις μέρες μας;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στη Heaven, τους νιώθω βασικά σαν οικογένεια μου από την πρώτη στιγμή γι’ αυτό και υπέγραψα μαζί τους και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Σίγουρα λοιπόν μια δισκογραφική στέγη παρέχει κάποια ασφάλεια διότι ναι, μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα μόνος αλλά ως ένα σημείο! Αν έχεις συνεργάτες που αγαπάνε το ίδιο μ’ εσένα αυτό που κάνεις είναι πολύ διαφορετικά.

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Συναντήσαμε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και μας μίλησε αποκλειστικά!”

Leave a Reply