Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο FANTASIA!

Jul 04, 2017 No Comments by

Μαζί του ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι Otherview!

Μετά από 4 μήνες απουσίας απ’ την νυχτερινή Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε δυναμικά στο FANTASIA το βράδυ της Παρασκευής, δίνοντας το σύνθημα για ένα μαγικό καλοκαίρι!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίσθηκε στην σκηνή με την νέα του επιτυχία “Ξημερώματα” που μόλις κυκλοφόρησε και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, με τα πρόσφατα “Όσα νιώθω” , “Στη δική μου αγκαλιά”, “Τα κατάφερες” , “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” και “Το συμπέρασμα” να δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα μέχρι τα “Ξημερώματα”.

Μαζί του ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης που στην σκηνή του Fantasia παρουσίασε και τα τραγούδια του νέου του δίσκου “Αποτυπώματα” καθώς και οι εκρηκτικοί Otherview με την νέα τους επιτυχία “Τώρα ή ποτέ”.
Στο πιο ξεχωριστό πρόγραμμα της Αθήνας συμμετέχουν η Τάνια Καρρά, η Courtney Parker & ο Dj Lachanos , η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Αλέξανδρος Μίρτος και Νάγια Καψάλη.

Στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρόν, ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πάρις Κασιδόκωστας , η Τάμτα, η Πηγή Δεβετζή, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Ελένη Χατζίδου , Ελευθερία Ελευθερίου και όχι μόνο.

PHOTOS: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ

FANTASIA 
Λ. Ποσειδώνος 5 Ελληνικό
Τηλ. Κρατήσεων 210-8940302, 210-8940203

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Εντυπωσιακή Πρεμιέρα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο FANTASIA!”

Leave a Reply