Αποκλειστικό: Ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε στη Heaven Music| «Χαίρομαι γιατί είναι κομβικό το σημείο, ξεκαθαρίζω καταστάσεις»

Apr 27, 2018 No Comments by

Ο Κώστας Μαρτάκης ανήκει πλέον κι επίσημα στην οικογένεια της Heaven Music. Διαβάστε τις αποκλειστικές του δηλώσεις στο tralala.gr!

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στη Ελλάδα, η Heaven Music, υποδέχθηκε στη μουσική της οικογένεια τον Κώστα Μαρτάκη, που με τη βελούδινη φωνή του έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική.

Ο Κώστας Μαρτάκης, μαζί με την Heaven Music, ξεκινούν μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν.

Ο τραγουδιστής ετοιμάζει μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα περιλαμβάνει μια συνεργασία έκπληξη… Το πρώτο τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποκαλύψει αυτό μεγάλο μουσικό μυστικό!

Το tralala.gr και η αρχισυντάκτριά του, Σοφία Μπεκιάρη συνάντησαν τον Κώστα Μαρτάκη στα γραφεία της εταιρίας κατά την υπογραφή του συμβολαίου και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα συζήτησαν αποκλειστικά!

Κώστα μου σε συναντάμε με αφορμή την υπογραφή του συμβολαίου σου στην Heaven Music… Πως αισθάνεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα καινούριο ξεκίνημα για εμένα σε μια καινούρια δισκογραφική εταιρεία. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι κομβικό το σημείο, είμαι σε μια εποχή που ξεκαθαρίζω καταστάσεις, αλλάζω πράγματα ακόμη και στο ρεπερτόριο μου και χαίρομαι που θα συμβαδίσουμε σ’ αυτή τη νέα μου προσπάθεια με την Heaven Music. Νομίζω θα πάνε όλα καλά και έρχεται και μια μεγάλη έκπληξη καθώς ενώ είχα ετοιμάσει τον δίσκο μου, μου έγινε μια πρόταση και πάμε πάλι απ’ την αρχή!!! Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα αλλά ανυπομονώ!!

Έχεις ταιριάξει με τους ανθρώπους της Heaven Music;

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε πολύ, έχουμε κοινούς στόχους, κοινές ιδέες… χαίρομαι πραγματικά γιατί αυτό είναι ένα δύσκολο κομμάτι, μιας και έχω περάσει και από άλλες δισκογραφικές εταιρείες και υπάρχει κορεσμός στις μέρες μας. Eίναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που έχουν νέες ιδέες, νέες προτάσεις και μαζί με τις δικές μου να αποτελούμε έναν ωραίο συνδυασμό.

Τι ήταν αυτό που σου είπε ο Σπύρος Σταμούλης και σε έπεισε να πεις το «ναι»;

Είναι πολλοί οι λόγοι που ήρθα στην Heaven! Ο πιο σημαντικός είναι – πέρα ότι μιλάμε για έναν μεγάλο και ολοκληρωμένο όμιλο – ότι ο Σπύρος επέμεινε πάρα πολύ, μόλις είχα τελειώσει από μια προηγούμενη κατάσταση και μου έδειξε ότι πιστεύει σε εμένα και ότι ήθελε απλά να μου πει την πρόταση του. Αυτό με έκανε να έρθω λίγο πιο κοντά του, είχα καθημερινά τηλεφωνήματα και ένιωσα ασφάλεια. Αυτό που κάνουμε θέλει πίστη, πολλή δουλειά, ομαδικότητα και κατάλαβα ότι εδώ θα αγκαλιαστώ σωστά!

Είσαι ένας καλλιτέχνης γεμάτος χαμόγελο και θετική ενέργεια… Πιστεύεις το εισπράττεις αυτό, το παίρνεις πίσω;

Νομίζω ναι, δεν έχω έχθρες με τον κόσμο. Μου έχουν φερθεί πολύ καλά αυτά τα δώδεκα χρόνια που υπάρχω στον χώρο. Μπορεί λοιπόν να μην το εισπράττω άμεσα, το εισπράττω όμως έμμεσα… γιατί ακόμη και αν κάποιος έχει κάτι αρνητικό να πει σκέφτεται πως θα μου το πει για να μην με στενοχωρήσει, να μην με ενοχλήσει. Όλο αυτό με χαροποιεί γιατί δεν προσπαθώ να είμαι έτσι, απλά είμαι εγώ!

 

Πηγή: tralala,gr

SFERA ΝΕΑ

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet
No Responses to “Αποκλειστικό: Ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε στη Heaven Music| «Χαίρομαι γιατί είναι κομβικό το σημείο, ξεκαθαρίζω καταστάσεις»”

Leave a Reply